İçeriğe atla

Mesaj düzenleme ve silme

BeMatrx sohbetlerinde gönderdiğin mesajları düzenleyebilir veya silebilirsin. Bu özellikler; hataları düzeltmene veya göndermek istemediğin içeriği kaldırmana yardımcı olur.

Mesaj düzenleme

Bir mesajı, gönderdikten sonra 15 dakika içinde düzenleyebilirsin:

  1. Mesajına basılı tut.
  2. Düzenle düğmesine dokun.
  3. Değişikliklerini yap.
  4. Kaydet düğmesine dokun.

Düzenlenen mesajlar, mesajın değiştirildiğini alıcıların bilmesi için Düzenlendi etiketi gösterir.

Düzenleme için zaman sınırı

Düzenleme, bir mesaj gönderildikten sonra yalnızca sınırlı bir süre için kullanılabilir. Bu süre dolduktan sonra düzenleme seçeneği artık kullanılamaz. Süre sınırının ardından bir mesajı düzeltmen gerekiyorsa, bunun yerine yeni bir mesaj gönder.

Mesaj silme

Gönderdiğin bir mesajı silebilirsin. Süre sınırı, seçtiğin silme türüne göre değişir:

  1. Mesaja basılı tut.
  2. Sil düğmesine dokun.
  3. Seçim yap:
    • Benim için sil: Mesaj yalnızca senin görünümünden kaldırılır. Diğer katılımcılar mesajı görmeye devam eder. Bu seçeneğin süre sınırı yoktur — istediğin an kullanabilirsin.
    • Herkes için sil: Mesaj tüm katılımcılar için kaldırılır. Bu seçenek yalnızca mesajı gönderdikten sonraki 24 saat içinde kullanılabilir. Mesajın silindiğini gösteren bir yer tutucu belirir.

Önemli notlar

  • Bir mesaj herkes için silindiğinde, geri alınamaz.
  • Diğer katılımcılar mesajı silinmeden önce görmüş veya kopyalamış olabilir.
  • Bir mesajı silmek, ona verilen tepkileri veya yanıtları silmez.

Hâlâ yardıma mı ihtiyacın var?

Aradığını bulamıyorsan destek ekibimizle iletişime geç.

Destekle İletişime Geç