BeMatrx hesabını uygulama içinden silebilirsin. Onayladığın anda hesabın kapanır ve fikrini değiştirmek için 30 günün vardır: 30 gün içinde tekrar giriş yaparsan silme iptal olur ve her şey eskisi gibi geri gelir. 30 gün dolunca her şey kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez.
Nasıl silinir
Ayarlar'ı aç.- Aşağı inip
Tehlikeli BölgebölümündekiHesabı Sil'e dokun. - Şifrenle onayla. E-posta adresin henüz doğrulanmadıysa bunun yerine
SİLyaz.
Onayladığın anda hesabın kapanır.
Neler olur
- Profilin ve içeriklerin herkesin gözünden kalkar
- Paylaşımların akışta ve aramada görünmez olur
- Silme beklerken oturumun kapanır ve hesabı kullanamazsın — 30 gün içinde tekrar giriş yaparsan silme iptal olur
- BeMatrx bildirimleri kesilir
Diğer kullanıcılar artık seni bulamaz, içeriklerini göremez veya sana mesaj gönderemez.
Yedekler ne olacak?
Altyapı sağlayıcımız tarafından tutulan şifreli teknik yedekler, sağlayıcının standart rotasyon döngüsünü takip eder ve kullanıcı erişimine kapalıdır. Anonim log verileri güvenlik amacıyla kısa süre saklanabilir — hiçbiri seni kişisel olarak tanımlamaz.
Silmeden önce
30 gün dolduktan sonra silme geri alınamaz. Sadece bir ara vermek istiyorsan, Ghost Mode'nu dene veya profilini gizli yap. Eminsen seçenek Ayarlar'da.
Silme sonrası verilerin hakkında sorular için privacy@bematrx.com adresinden bize ulaş.