Ghost Mode, BeMatrx'i diğer topluluk üyelerine görünmeden kullanmana olanak tanıyan bir gizlilik özelliğidir. Ghost Mode açıkken:
- Çevrimiçi durumun başkalarından gizlenir
- Dünyadaki konumun gizlenir
- Diğer topluluk üyeleri bir mekânda olup olmadığını göremez
- Diğer topluluk üyelerinin çevrimiçi durumunu sen de göremezsin (her iki yönde de çalışır)
- Moment'lere ve Flash'lere beğeni, yorum, takip veya paylaşım yapamazsın
Ghost Mode'nu ne zaman kullanmalısın
Ghost Mode, şunları yapmak istediğinde kullanışlıdır:
- Gizlilik molası vermek
- İletişim kurulmadan kullanmak
- Takipçilerine aktif görünmeden uygulamayı keşfetmek
Ghost Mode'nu nasıl etkinleştirebilirsin
Settings(Ayarlar) menüsünü aç.Privacy(Gizlilik) bölümüne git.Ghost Mode(Ghost Mode) seçeneğine dokun.- Düğmeyi aç.
Ghost Mode'nun aktif olduğuna dair bir onay görürsün.
Ghost Mode'nun YAPMADIĞI şeyler
- Profilini gizlemez (başkaları profilini ziyaret etmeye devam edebilir)
- Mesajlaşmayı kapatmaz — başkaları sana yazmaya devam edebilir, mesajları anında görürsün ve mevcut sohbetlerde yanıt vermeyi sürdürebilirsin
- Bulunma geçmişini silmez
- Önceden paylaşılmış Moment'leri ve Flash'leri etkilemez
Ghost Mode'nun YAPTIĞI şeyler
- Çevrimiçi durumunu başkalarından gizler
- Dünya konumunu ve mekân varlığını gizler
- Dünyadaki eylem akışını duraklatır
- Yepyeni bir sohbet başlatmanı engeller — daha önce yazıştığın kişilere yazmaya devam edebilirsin
- Karşılıklı olarak — sen de başkalarının çevrimiçi durumunu veya dünya etkinliğini göremezsin
Ne kadar sürer
Ghost Mode'nu etkinleştirdiğinde, minimum 1 saat boyunca açık kalır. Kapattıktan sonra, tekrar etkinleştirebilmen için 12 saatlik bir bekleme süresi vardır. Uygulama, ayarı değiştirdiğinde tam zamanlamayı sana gösterir.